img

Cukorbetegek Egri Egyesülete

Több mint 20 éve, 1996 óta

img

Cukorbetegek Egri Egyesülete

Cukorbetegek Egri Egyesülete országos hatáskörű, egészségügyi jellegű, közhasznú szervezet

img

Cukorbetegek Egri Egyesülete

13 Nemzetközi Cukorbeteg Találkozó

egysz

Hírek

Együtt erősebbek vagyunk!


 A Magyar Rákellenes Liga Egri Szervezete, aki kiváló, tevékeny tagja az Egri Civil Kerekasztal Egészségügyi-Szociális-és Karitatív Szekciójának, rózsaszínszalagos mellrák elleni figyelemfelkeltő sétát szervezett, ahol a tagjaikon kívül a szekciónkból, a városból és az ország minden részéből érkezők hívták fel a figyelmet a megelőzés fontosságára. Nagyon jól esett, hogy Habis László polgármester is velünk együtt demonstrált.

Eger Ünnepe (Eger TV):


Cukorbeteg találkozó (Eger TV):Civil Kerekasztal ülése (Eger TV):


Civil Kerekasztal (Eger TV):


Magyar Nametests, fotóbemutató:

Rovat: HÍREINK:
Beküldte: compweb
Együtt erősebbek vagyunk!
 A Magyar Rákellenes Liga Egri Szervezete, aki kiváló, tevékeny tagja az Egri Civil Kerekasztal Egészségügyi-Szociális-és Karitatív Szekciójának, rózsaszínszalagos mellrák elleni figyelemfelkeltő sétát szervezett, ahol a tagjaikon kívül a szekciónkból, a városból és az ország minden részéből érkezők hívták fel a figyelmet a megelőzés fontosságára. Nagyon jól esett, hogy Habis László polgármester is velünk együtt demonstrált. Köszönjük az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Háznak, hogy helyet adott a programnak és mindenben támogatja a civilek egészségmegőrző tevékenységét! A séta után megünnepeltük a szervezet 10. Jubileumát és további jó egészséget és sok sikert kívántunk munkájukhoz! Jakabné Jakab Katalin az ECK Egészségügyi-Szociális-és Karitatív Szekciójának a vezetője

A Barcsi Cukorbeteg Egyesület ajánlására Nagyasszonyi Díjat vehettem át ma a Baranya megyei Birjánban. Nagy megtisztelés számomra és köszönöm mindenkinek.  október 16.

Betegoktatás a egri cukorbetegeknek  Szabóné Bujáki Ágnes dietetikus

A Diabetes újság címlapján a Cukorbetegek Egri Egyesülete. Megnyertük a nyári diabetes táborokról készült fotók versenyét, így mi kerültünk a címlapra, aminek nagyon örülünk.


Egészségnap az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban  október 08

A Kaposvári Cukorbetegek Egyesületének 25.Jubileumi Találkozója.
Köszönjük Zsuzsanna Ferkáné Pellérdi elnöknek, segítőinek a meghívást, a kedves vendéglátást, az előadóknak a kiváló előadásokat,partnereinknek a jó beszélgetéseket és Szita Károly polgármester úrnak,hogy felajánlotta a kaposvári egyesületnek a következő évi utazás finanszírozását az egri partnertalálkozóra. Jó egészséget kívánunk a kaposvári egyesület minden tagjának és további sikeres partneri összefogást egyesületeink között. 1.

A Betegszervezetek Akadémiáján Budapesten  szeptember 29.


Az Egri Civil Fórum Jakabné Jakab Katalint, a Cukorbetegek Egri Egyesülete elnökét terjesztette fel az Egri Önkormányzat felé Eger legmagasabb elismerésére, a Pro Agria Szakmai Díjra,amit Eger Ünnepén Habis László polgármester adott át a kitüntetettnek. Eger Ünnepén szept.17-én.

Eger Ünnepén zsúfolásig megtelt a Bartakovics Közösségi Ház díszterme a Cukorbetegek Egri Egyesületének nemzetközi konferenciáján. A találkozót a Kecskeméti Kodály Zoltán Vegyeskar vidám dallal nyitotta meg, majd a résztvevők köszöntötték Jakabné Jakab Katalint, az egyesület Eger Ünnepén Pro Agria díjjal kitüntetett elnök asszonyát. Habis László polgármester úr köszöntője után Dr. Fövényi József kiváló diabetológus a diabétesz kezelésével kapcsolatos forradalmi újdonságokról beszélt. A programban közreműködött az egyesület Mézvirág kórusa és ifjú tehetségei: Demeter Kata, Bertalan Flóra és Hupkó Hanna. A találkozón az ország minden részéből és a határon túlról érkezett cukorbetegek a több éve sikeresen működő sorstársi partnerségüket és szakmai együttműködésüket Diabétesz Civil Társasági Szerződés írásba foglalásával és aláírásával erősítették meg. A konferencia végén Munkács delegációja is tiszteletét tette a konferencián. Irina Kuznyákova, a Szent Lukács Misszió tagja, egészségügyi nagykövet és Úri Judit önkéntes tartott bemutatót munkájukról. A találkozó sorstársi -baráti beszélgetéssel,tapasztalatcserével folytatódott, este pedig az Egri Szimfonikus Zenekar adott csodálatos koncertet. Másnap a vendégek Eger szépségeivel ismerkedtek és kis vonattal Szépasszony-völgybe utaztak, ahol egy vidám hangulatú búcsúebéddel zárult a találkozó. Legközelebb Budapesten találkoznak szeptember 29–én a Betegszervezeti Akadémia rendezvényén.

Eger Ünnepe (Eger TV):


Cukorbeteg találkozó (Eger TV):Civil Kerekasztal ülése (Eger TV):


Civil Kerekasztal (Eger TV):


Magyar Nametests, fotóbemutató: